Ами на мен ми звънна един авер като са я сваляли от автовоза и я видял, като това беше преди месец-месец и половина. От скоро е докарана колата и нее висяла в автокъщата. Както споменах преди е доста доста запазена и преполагам е на реални КМ (така ми и казаха, човек който е близък с тоя от автокъщата, че нее връщана) .
Просто като я видях че е комби и не и направих супер обстоен преглед и някакво продължително каране.
Има си всички екстри дет ги пише, което е рядкост при обяви от автокъщи
+ е фейслифтова, тоест годинат и е реална.
Хубаво ще е да се огледа в сервиз по обстойно за някви жокери и да се направи едно каране 10-15км да се усети как е като цяли , да се види топла студена какво прави и тн.
П.С.Ако колата беше седанова вероятнощях да съм направил вече пазара с тоя, стига след обстойния преглед да е ОК, но уви нали ме дразни комбито....
Просто като я видях че е комби и не и направих супер обстоен преглед и някакво продължително каране.
Има си всички екстри дет ги пише, което е рядкост при обяви от автокъщи

Хубаво ще е да се огледа в сервиз по обстойно за някви жокери и да се направи едно каране 10-15км да се усети как е като цяли , да се види топла студена какво прави и тн.
П.С.Ако колата беше седанова вероятнощях да съм направил вече пазара с тоя, стига след обстойния преглед да е ОК, но уви нали ме дразни комбито....
Comment